Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ο Μικρός Νικόλας

Le Petit Nicolas λοιπόν σε 52 επεισόδια μεταγλωττισμένα στα ελληνικά. 12 περίπου λεπτά και 120 ΜΒ το καθένα, μπορείτε να τα κατεβάσετε με 2 τρόπους:



1ος τρόπος) Κάθε link (των 1-1,5 GB) έχει 6 με 7 επεισόδια όπως και στα DVD που κυκλοφορούν στην αγορά. -Δεν είναι και τα 52 επεισόδια διαθέσιμα για κατέβασμα με αυτόν τον τρόπο- Είναι ανεβασμένα στο turbobit που σημαίνει ότι η ταχύτητα κατεβάσματός σας με Regular Download, θα είναι λίγο αργή (περίπου 60ΚΒ/sec).

DVD 1 - Το Ποδήλατο (επεισόδια 01 έως 07)
DVD 4 - Ο Μαγικός Φακός (επεισόδια 22 έως 27)
DVD 7 - Η Τρομπέτα (επεισόδια 40 έως 45)
DVD 8 - Τα Πατίνια (επεισόδια 46 έως 52)


2ος τρόπος) Κάθε link είναι και ένα επεισόδιο. Είναι ανεβασμένα στο EasyBytez και καλό θα ήταν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εκεί (όχι premium, αλλά απλό που είναι και τζάμπα). Έτσι θα μπορείτε να κατεβάζετε με μεγαλύτερη ταχύτητα (150 ΚΒ/sec), θα έχετε μικρότερη αναμονή μεταξύ διαδοχικών downloads και μεγαλύτερο όγκο κατεβάσματος ανά ημέρα (ε ναι, μην ελπίζετε ότι θα μπορέσετε να τα κατεβάσετε όλα μέσα σε μία μόνο ημέρα...).






























Εάν δε θέλετε να τα κατεβάσετε, μπορείτε απλά να τα παρακολουθήσετε streaming διαλέγοντας να δείτε όποιο επεισόδιο εσείς θέλετε, από εδώ

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστω πολυ δεν μπορουσα να βρω τον μικρο Νικολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο επεισόδιο 22 , το rapidshare δεν δουλεύει.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και στο 48 το ίδιο.. Τα άλλαξα σε magnet links για torrent και τώρα δουλεύουν αμφότερα.
      Thank you!!

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 22 ΚΑΙ 48 ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ TORRENTS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

back to top